top of page

MULIGHEDERNE

MULIGHEDERNE

Det kan du på Lovnsbjergvang – og lige i nærheden

Lovnsbjergvang er fyldt med muligheder, både i og uden for huset. 

Indenfor

I stueetagen finder du vores fællesrum, som er kombineret køkken/alrum og opholdsstue.

Rummet indbyder med sin indretning helt automatisk til samvær – f.eks. om madlavning, spisning, tv, brætspil eller bare afslapning – men det foregår naturligvis altid på beboernes præmisser. Det er til hver en tid i orden at gå for sig selv, hvis det er det, der er mest behov for.​

I vores tilbygning har vi et møde-/aktivitetslokale, som vores beboere også kan benytte bl.a. til kreative udfoldelser som musik, hobbyprojekter og kunst.

Udenfor

Vi har vores egen have og naturen helt tæt på.

Haven bruger vi naturligvis mest om sommeren, hvor vi griller, spiller udendørsspil, laver bål og meget mere.

I naturen

Få hundrede meters gang fra Lovnsbjergvang ligger Fly Høje, hvorfra udsigten er helt fantastisk på alle tidspunkter af året. Naturen byder på både marker, å og sø. Vi cykler og går ture – man taler så godt sammen i naturens ro.

I landsbyen Fly

Få hundrede meter væk fra Lovnsbjergvang ligger Flyfabrikken, som vi samarbejder med om undervisning for de, som ikke er parat til et traditionelt skoletilbud – og om fritidsaktiviteter og kreative udfoldelser som musik, maling og meget mere.

Fly er et lille lokalt samfund, hvor 'alle kender alle', og hvor der ofte er fælles arrangementer for alle borgere i byen, f.eks. i forsamlingshuset og på Flyfabrikken.

Skive

Stort set lige uden for døren, stopper Midttrafiks bus linje 13, som kører mellem Herning og Skive. Med bussen fra Fly kan du være i Skive på ingen tid.

 

Skive tilbyder en lang række muligheder, målrettet personer med ASF, f.eks. skole- og STU-tilbud på Hilltop, Autismecenter Skive mm.

Det er også Skive, vi tager til, når der står indkøb eller svømning, bowling, pool, biograf og andre fritidsaktiviteter på programmet.

Vil du vide mere
om dine mange muligheder? 
Charlotte_Sehested_Lovnsbjergvang.jpg
KONTAKT

Charlotte Sehested

Leder

M : 51 23 85 30

E : charlotte@lovnsbjergvang.dk

bottom of page