COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

DINE OPLYSNINGER

Vi passer godt på dine oplysninger

Når du besøger vores hjemmeside, bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold.

 

Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden.

 

I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvilke informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

 

Hjemmesiden anvender "cookies", som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende - med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.


Du har mulighed for at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning.


Følger du vejledningen og sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig.

 

Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer - fx ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

 

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail. Det sker typisk i forbindelse med, at du kontakter os via hjemmesiden.

Husk altid at benytte sikker mail, hvis du kontakter os med personfølsomme oplysninger.
 

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.


Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

 

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og til at optimere og forbedre vores services og indhold på hjemmesiden.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante.

 

Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter, fx ifm. online annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@lovnsbjergvang.dk.

 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning.
 

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

 

Den Selvejende Institution Lovnsbjergvang
Lovnsbjergvej 2
7800 Skive

 

Telefon: 96 51 81 00
E-mail: info@lovnsbjergvang.dk

Har du brug for  hjælp med cookies og data?
KONTAKT

Charlotte Sehested

Leder

M : 51 23 85 30

E : charlotte@lovnsbjergvang.dk

ADRESSE

Den Selvejende Institution Lovnsbjergvang
Lovnsbjergvej 2, Fly
7800 Skive

TELEFON
96 51 81 00

E-MAIL

info@lovnsbjergvang.dk

SIKKER DIGITAL POST

Log på og skriv til os via CVR nr. 29463778 på www.virk.dk

FØLG OS PÅ LINKEDIN

©2019 Lovnsbjergvang - Cookie- og privatlivspolitik